Coronacrisis beleid

Beste klanten en relaties van Zorghulpmiddelenonline We willen je graag informeren over onze maatregelen omtrent het Coronavirus.
Onze showroom (in Ulft) blijft tot nader bericht open op donderdag van 10.00 tot 16.00 en op afspraak. Ook ’s avonds en op zaterdag. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van klanten, bezoekers en medewerkers heeft uiteraard de hoogste prioriteit.

Zorghulpmiddelenonline heeft de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen:

  • Voor alle reparaties (scootmobiel, rollator), kunt u alleen nog terecht op afspraak. Maak dus eerst, telefonisch of via de mail, een afspraak voordat u langs komt.
  • Ook voor het afhalen van reparaties geldt: S.v.p. niet onaangekondigd langskomen. Zodra het artikel klaar is, nemen wij contact met u op en bespreken we het tijdstip waarop u het kunt afhalen.
  • Contante betalingen kunnen we niet meer accepteren. Betaal dus online met iDeal of maak het geld over via uw bank. Na ontvangst van de betaling zal het product worden meegeven of verzonden.
  • Bent u verkouden of hoest u? Stel dan een bezoek aan onze showroom uit en bestel uw product via onze webshop. Kunt u het daar niet vinden neem dan telefonisch/mail contact met ons op. Wij helpen u dan graag verder.
  • Onze leveranciers leveren de goederen tot de deur. Chauffeurs komen niet meer binnen.
  • Onze medewerkers letten extra op hygiëne en staan voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen!
  • Voor de montage/plaatsing aan huis door onze eigen bezorg- en montagedienst gelden aparte regels. Wij doen er alles aan om, ook in deze bijzondere tijden, u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor de bezorging zullen we daarom contact met u opnemen over onze gewijzigde werkwijze.


Mail naar [email protected] voor vragen en opmerkingen over de aanschaf, beschikbaarheid en prijzen van producten en systemen. Of neem telefonisch contact met ons op via 0315 - 84 20 21