Betaalmethoden

Vooraf betalen
Wanneer u kiest voor vooraf betalen, dan betaalt u uw bestelling middels een bankoverschrijving. U ontvangt een e-mail met daarin de benodigde gegevens, zoals bankrekeningnummer etc. Deze manier van betalen is het handigst als u op het moment van bestellen geen mogelijkheid hebt tot internetbankieren.

Directe betaling (internetbankieren)
Deze vorm van betalen is snel, gemakkelijk en veilig. Na het bestellen wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina in jouw vertrouwde bankomgeving.

In3 geeft de mogelijkheid aan klanten om producten in drie gelijke termijnen te betalen. Deze unieke betaaldienst is zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst.
Voor bedragen tussen de €100,- en €3000,- 

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere bedrijven bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt voor het betalen van energierekeningen, giften aan goede doelen, opwaarderen van beltegoeden, betalen van gemeentebelastingen, verkeersboetes, etc…

Bancontact-Mister cash (voor onze Belgische klanten) aan. Dit s een samenwerking van een aantal Belgische banken en is te vergelijken met iDeal in Nederland. 

 

Als u vragen heeft over de betalingen kunt u altijd bellen met Tel: 0315 84 20 21

Wij helpen u graag!