Over ons

De beste prijs voor het beste zorghulpmiddel - Zorghulpmiddelenonline.nl

Bij Zorghulpmiddelenonline.nl vindt u de beste prijs voor de beste zorghulpmiddelen!  Wij werken uitsluitend met vertrouwde leveranciers die rechtstreeks leveren. Daarom kunnen we u een goede garantie en een prima service bieden.

Producten.
U vindt hier heel veel zorghulpmiddelen voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking. Niet alleen voor het dagelijks gebruik maar ook voor therapie, revalidatie of voor incidenteel gebruik. Wij zijn Hof leverancier voor diverse instellingen en ergotherapie praktijken in Nederland.

Van scootmobiel, rolstoelen, bedden, sta op stoelen, rollators t/m sanitaire zorghulpmiddelen.

Veilig winkelen.
En dit alles in een beveiligde omgeving. Alle gegevens van de website, zoals uw persoonlijke gegevens bij een bestelling, worden versleuteld verzonden, waardoor de inhoud ervan voor derden bijna onmogelijk is om te lezen. Dat geeft zekerheid en vertrouwen dat uw gegevens alleen daar terechtkomen waar ze nodig zijn voor een juiste en correcte afhandeling van uw bestelling.  

Hulp.
Heeft u iets nodig en kunt u het niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bel: 0315 - 84 20 21