Elleboogbrace

De elleboog is een zeer stabiel, sterk gedifferentieerd gewricht, waarvan de drie componenten perfect samen spelen. Het zorgt voor de schaarbeweging tussen de bovenarm en ellepijp en voor de veranderende bewegingen tussen ellepijp, spaakbeen en bovenarm. Bij klachten of ongemak kunt u dit gewricht stabiliseren met een goede elleboog brace.

Hoge slijtage en intensief sporten zijn vaak de redenen waarom er al op jonge leeftijd klachten kunnen optreden. Vaak kunt u met een simpele elleboog bandage of brace al veel doen en daarmee meer ernstige blessures in de toekomst voorkomen. De keuze aan braces en bandages is enorm, maar de werking is vaak hetzelfde. De individuele modellen verschillen in de gebruikte materialen, welke de bewegingen ondersteunen of juist beperken, de compressie en natuurlijk het design.

Het uiterlijk van de meeste elleboog braces en bandage is vaak sober en sportief. U moet ze kunnen dragen zonder dat u hierdoor beperkt wordt in het dagelijks leven, op het werk of tijdens het sporten. Vooral bij een hoge belasting kan een goede brace of bandage uw elleboog maximaal ondersteunen en daarmee blijvende schade aan het gewricht helpen te voorkomen.

4 Producten