Drempelhulp

Bij Zorghulpmiddelenonline begrijpen we hoe belangrijk het is om u veilig en comfortabel door uw huis en omgeving te bewegen. Drempels kunnen een grote hindernis vormen, maar met onze drempelhulpen maakt u uw woning toegankelijker voor rollators, rolstoelen en scootmobielen. Ons uitgebreide assortiment biedt oplossingen voor alle soorten drempels, zowel voor tijdelijk als permanent gebruik.

Rubberen Drempelhulpen: Veiligheid en Comfort.

Onze rubberen drempelhulpen, verkrijgbaar voor hoogtes van 1,5 cm tot 12,5 cm, zorgen voor een soepele overgang. Met schuine zijvlakken om struikelgevaar te minimaliseren en een antislip oppervlak voor maximale veiligheid. Ze zijn zwaar genoeg om op hun plek te blijven, met opties voor extra bevestiging via plakstrips. Ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik, dankzij de weerbestendige kwaliteit.

 

rubberen drempelhulp

 

Aluminium en RVS Opties: Duurzaam en Betrouwbaar.

Voor een lichtere, maar sterke oplossing bieden onze aluminium drempelhulpen uitkomst. Ze zijn inschuifbaar, voorzien van een antislip laag en kunnen een gewicht tot 200kg dragen. Onze RVS drempelhulpen, geschikt voor hoogtes tussen 3 en 16 cm, zijn perfect voor intensief gebruik en bieden een duurzame, veilige overgang met hun afgeschuinde zijkanten en antislip oppervlak.

 

drempelhulp rvs oprijplaat

 

Persoonlijk Advies en Uitproberen.

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom meten is weten! Voor het kiezen van de juiste drempelhulp is het belangrijk de juiste afmetingen te kennen. Komt u er niet uit? Ons deskundige team staat klaar om u persoonlijk advies te geven. Bovendien, nodigen wij u graag uit in onze showroom in Ulft, waar u onze producten zelf kunt ervaren en uitproberen.

Zorghulpmiddelenonline: Uw Partner voor een Toegankelijker Thuis.

Wij zijn toegewijd aan het verbeteren van uw mobiliteit en comfort. Ontdek vandaag nog hoe onze drempelhulpen uw leven makkelijker kunnen maken.

Mocht u hier niet uitkomen kunt u ons altijd bellen voor advies!  

5 Producten
Loading...
Drempelhulp van rubber
€17,00
Eenvoudig te plaatsen!!
Drempelhulp rubber
€24,00
Buiten drempel
Wheelzahead oprijplaat drempelhulp Drive
€59,95 €56,95
tot 5cm hoogte en 275 kg -5%