Mobiele alarmering - gps tracker voor ouderen

Even naar de buurvrouw lopen lijkt een eenvoudige opgave, maar voor mensen met dementie kan dit heel lastige zijn. Om je te kunnen oriënteren moet je namelijk inzicht hebben in plaats, tijd en ruimte. Plekken, gebouwen of situaties herkennen en combineren met wat we ons weten te herinneren is dan essentieel. Als deze combinaties niet meer gemaakt kunnen worden is verdwalen een kwestie van tijd.

Niet meer weten waar je bent en hoe je thuis kunt komen is voor iedereen een heel beangstigende situatie.

Deze situaties zijn echter niet altijd te voorkomen, want voordat u het in de gaten heeft, is diegene waarvoor u zorg draagt, de deur uit gegaan. En waar is hij/zij dan naar toe?  

Dan is het handig dat u er snel achter komt waar diegene zich bevindt, zodat u hem of haar weer veilig thuis kunt brengen!

ouderen alarm


Om dit voor elkaar te kunnen krijgen maken we gebruik van ‘gps tracker voor ouderen’. In combinatie met ons systeem kunt u dan snel zien waar diegene zich op dat moment precies bevindt. U hebt de keuze uit meerdere systemen, afhankelijk van de behoefte en kunnen van de persoon die de ‘gps tracker ouderen’ bij zich draagt.

Voor personen die zich, in het algemeen nog goed kunnen oriënteren, maar af en toe in situaties komen waarin ze niet meer zelfstandig thuis kunnen komen, hebben wij een alarmeringssysteem met een directe contactmogelijkheid.

1.Deze gps tracker geeft exact aan waar diegene, die contact zoekt, zich bevindt maar daarnaast kan hij/zij ook direct contact maken met onze communicatie centrale. Deze ziet dan waar hij/zij zich precies bevindt en kan hem/haar dan aanwijzingen geven hoe hij/zij weer thuis kan komen.

2. Is dit echter een stap te ver, omdat het volgen van aanwijzingen een te grote opgave is, hebben wij ook een gps tracker waarin diegene die verdwaald is direct contact met u kan maken. U kunt hem of haar dan geruststellen en zeggen dat u weet waar hij/zij zich bevindt en dat u eraan komt!

3. De derde mogelijkheid is een gps tracker ouderen die alleen aangeeft waar diegene zich exact bevindt. Deze kan aan de broekriem of jurk bevestigd worden. Dit is vooral handig als diegene, waarvoor u de zorg draagt, vergeet de ‘gps tracker ouderen’ mee te nemen of niet meer weet dat men de alarmknop in moet drukken. Dit laatste systeem is bedoeld voor iedereen, die niet meer zonder hulp van derden, erop uit kunnen.

Hebt u nog vragen over een ‘gps tracker ouderen’? Bel ons dan gerust.  

4 Producten
Loading...
Mobiletrack Zorgriem GPS tracker
€299,00 €279,00
gratis activering!! -7%