Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Deze kosten verschillen per product en kunnen variëren van €1,95 tot €10,00 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gepersonaliseerde producten/maatwerk die u via deze webwinkel koopt, producten voorzien van een beperkte houdbaarheidsdatum en/of verzegelde producten waarvan de verzegeling verbroken is, kunnen niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is hier niet op van toepassing. De verkoop is na een succesvolle betaling definitief.

Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres.

Zorghulpmiddelenonline
Voorstsestraat 1
7071 PH Ulft

Hebt u vragen bel dan gerust met 0315 84 20 21