Mobiletrack BlueLine Alert Allameringsysteem Dwaaldetectie
€399,99

Mobiletrack BlueLine Alert Allameringsysteem

De Blueline Dwaaldetectie is ontworpen voor zorginstellingen en ziekenhuizen waarbij het registreren, detecteren en lokaliseren van cliënten van groot belang zijn. ...Meer informatie


BlueLine Alert Allarmeringsysteem

De BlueLine Alert is een van de nieuwste op het gebied van dwaaldetectie. In dit systeem kunnen er virtuele grenzen worden ingesteld. Deze grenzen kunnen binnen en buitenhuis ingesteld worden. Als het individu met het systeem buiten de grenzen gaat, word er een alarm afgegeven. Ook word dan de locatie van het persoon bekend.

Met deze functies wordt het duidelijk of het persoon afdwaalt of bij ongewenste plekken komt. Ook heeft het systeem een ingebouwd valdetectie. Hierbij wordt ook een alarm afgegeven. De BlueLine Alert heeft een handig monteerbaar of plaatsbaar oplaadstation. U kunt het op de tafel leggen of aan de muur zichtbaar ophangen en is draadloos op te laden via het Qi draadloos oplaadsysteem. 

De BlueLine heeft verder een duidelijk en goed speakergeluid. De beller is duidelijk te horen. Het systeem is geschikt voor het 4G netwerk.

In de BleuLine kan een simkaart geïnstalleerd worden om vervolgens daarmee de locatie te volgen of om ermee te kunnen bellen.

Er zijn 7 contacten in te stellen. Als de eerste niet opneemt, word er doorgeschakeld naar het volgende contact. Het systeem stopt ook niet met bellen bij het krijgen van een voicemail. Ook is de BlueLine extern te bereiken met telefoon. Als er gebeld word en de gebruiker niet opneemt, neemt deze het inkomende telefoontje zelf op en kan er alsnog met de gebruiker gepraat worden. 

Verder is het systeem kwalitatief robuust en waterdicht. Het heeft een waterdichtheidsrating van IP67. Dit betekent dat het systeem stofdicht is en het een halfuur op anderhalve meter diepte in water kan liggen.  

De BleuLine is in 3 opties te verkrijgen waarbij er gekozen kan worden voor een simkaart of en Online portal.De 3 beschikbare opties

  • BlueLine Alert                                                             €  399,99
  • BlueLine Alert + simkaart jaarlicentie                           €   574,99
  • BlueLine Alert + simkaart jaarlicentie + Online portal     €  749,99

Specificaties:

  • In het zwart, groen en blauw verkrijgbaar
  • Batterij met 1000mAH
  • GPS nauwkeurigheid van 10 meter
  • simkaart type: nano SIM
  • 2-3 uur oplaadtijd
  • 5-6 uur draadloos oplaadtijd

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »