Drempelhulp

Drempelhulpen zorgen ervoor dat u met uw rollator of rolstoel in en om uw huis kunt bewegen zonder de belemmering van drempels. Omdat er vele soorten drempels zijn, die in hoogte kunnen verschillen, zijn er ook diverse drempelhulpen. Er zijn drempelhulpen die u kunt verplaatsen door of om het huis, maar ook die u permanent installeert.  Bent u slechts tijdelijk aangewezen op rolstoel of rollator zijn verplaatsbare drempelhulpen een uitkomst. Bij Zorghulpmiddelenonline hebben we drempelhulpen en oprijplaten van duurzaam rubber, RVS en aluminium.    

Rubberen drempelhulpen met schuine zijvlakken

De drempelhulp van rubber zijn er voor drempels van 1,5cm tot 12,5cm  hoog. De schuine zijvlakken zijn er om te voorkomen dat u over de zijkant van deze drempelhulp struikelt of valt. Dat is vooral van belang als de drempelhulp vrij voor de drempel geplaatst wordt en van meerder kanten benaderd kan worden.

Een drempelhulp van rubber is gemaakt van een ruw materiaal. Hierdoor heeft het goede anti-slip eigenschappen. Het eigengewicht is hoog, waardoor de drempelhulp uit zichzelf makkelijk op de plaats blijft liggen. Er zijn echter ook drempelhulpen met plakstrip die ervoor zorgen dat deze niet kan verschuiven. Onze drempelhulpen hebben een lange levensduur en zijn weersbestendig. Geschikt voor binnen en buiten.

Drempelhulpen van rubber met rechte zijvlakken

Deze zijn in grote mate gelijk aan de drempelhulpen met schuine zijkanten met het verschil dat de zijkanten recht aflopen. Geschikt voor drempels van 0,4 cm tot 2,6 cm! Deze zijn vooral geschikt om ergens tussen te leggen, bijvoorbeeld een deurkozijn. U kunt deze drempelhulp eenvoudig zelf op maat maken met een zaag met fijne vertanding.
Ook deze zijn gemaakt van duurzaam rubber, hebben goede anti-slip eigenschappen en kunnen voorzien worden van een plakstrip. Geschikt voor binnen en buiten. 

Drempelhulpen van aluminium

Toch liever een drempelhulp van aluminium? Ook dan zit u goed bij Zorghulpmiddelenonline. Gemaakt van geanodiseerd aluminium, inschuifbaar en licht van gewicht zijn deze drempelhulpen met anti-slip laag makkelijk mee te nemen.
Geschikt tot een gewicht van 200kg kunt u grotere hoogte verschillen overwinden.

Voor hoogte verschillen tot 5cm en een belastbaarheid tot 275kg hebben wij ook een drempelhulp in ons assortiment. Voorzien van een antislip laag en licht in gewicht is deze eenvoudig mee te nemen.

Drempelhulp RVS

Voor drempels met een hoogte tussen de 3 en 16 cm hebben wij drempelhulpen gemaakt van RVS. Ook deze drempelhulpen hebben afgeschuinde zijkanten en een anti-slip oppervlak. Kunnen vast gemonteerd worden of los voor een stoeprand of traptreden gelegd worden. Vooral geschikt voor veelvuldig en intensief gebruik.

Voordat u een drempelhulp besteld is het belangrijk goed de maat te nemen! Wat is de hoogte die overwonnen moet worden, hoe breed moet de drempelhulp zijn en hoe diep.

Mocht u hier niet uitkomen kunt u ons altijd bellen voor advies!  

5 Producten
Drempelhulp van rubber
€17,00
Eenvoudig te plaatsen!!

Drempelhulp van rubber

Voorkom gevaarlijke situaties binnen- of buitenshuis.Plaats deze rubberen drempelhulp en verhoog hiermee de veiligheid.

Drempelhulp rubber
€24,00
Buiten drempel

Drempelhulp rubber

Voorkom dat u valt over een drempel,binnen of buiten.Onze rubberen drempelhulp met drie schuine zijvlakken is eenvoudig te plaatsen.

Wheelzahead oprijplaat drempelhulp Drive
€59,95 €56,95
tot 5cm hoogte en 275 kg -5%

Wheelzahead oprijplaat drempelhulp Drive

De oprijplaat,drempelhulp tot 5 cm met antislip. Ideaal voor thuis en onderweg. U gaat weer veilig over stoepjes en drempels. Laag eigen gewicht.

Drempelhulp RVS
€74,95

Drempelhulp RVS

De mobiele Ricmar drempelhulp is vast te monteren, 3 zijdig oprijbaar is dit een uitstekend hulpmiddel voor het overbruggen van hoogte verschillen van 3 tot 16 cm.

Drempelhulp inschuifbaar
€159,95 €149,95
Vakantie tip -6%

Drempelhulp inschuifbaar

Mobiele drempelhulp inschuifbaar, lichtgewicht makkelijk mee te nemen in opbergtas, b.v op vakantie. Binnen en buitenshuis. Oprijgoten uniek in zijn soort.