United Care

United Care heeft als slogan: ‘Natuurlijk in beweging’ en we staan voor: professionaliteit van een groot bedrijf, flexibiliteit van een MKB bedrijf en betrokkenheid van een familiebedrijf.

Het is ons doel zorgvragers zo veel en zo lang mogelijk zelfstandig en op een zo natuurlijk mogelijke manier met behulp van (transfer)hulpmiddelen te laten bewegen. Daarnaast komt 'natuurlijk bewegen' de kwaliteit van de geleverde zorg én de fysieke belasting van de zorgverlener ten goede. Zorgverleners hoeven dankzij onze (transfer)hulpmiddelen de grenzen van fysieke belasting niet te overschrijden. Hierdoor kunnen zij zorgvragers optimale zorg bieden én daalt het ziekteverzuim in zorginstellingen.

Duurzame producten

United Care is dé transferspecialist van Nederland. Onze hoogste prioriteit is het ontwikkelen en innoveren van comfortabele, veilige (transfer)hulpmiddelen. Met onze duurzame producten dragen wij bij aan de mobiliteit en behoud van zelfstandig leven, wonen en werken van de zorgvrager in thuissituaties of in zorginstellingen.

Blijven innoveren

United Care ontwerpt, ontwikkelt, produceert en monteert (transfer)hulpmiddelen. Bestaande producten blijven we innoveren om zowel zorgvragers als zorgverleners nog beter van dienst te kunnen zijn. De zorg verandert, dus de vraag naar (transfer)hulpmiddelen verandert ook. Ook wij blijven daarom natuurlijk in beweging.

Hoge kwaliteit zorgverlening

Voor het bieden van optimale zorg aan zorgvragers zijn niet alleen kwalitatief hoogwaardige (transfer)hulpmiddelen nodig, ook de omstandigheden in de zorg dient van hoge kwaliteit te zijn. Dit geldt zowel voor zorgvragers als voor zorgverleners. Goede zorg en producten zijn nauw met elkaar verbonden. Scholing, training en advies is hierbij van groot belang.

Scholing en training

United Care heeft een eigen kenniscentrum opgericht. In ons SkillsLab organiseren wij scholingsdagen, trainingen en geven wij advies op maat. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat wij blijven ontwikkelen, echter ook dat de zorg zich blijft ontwikkelen.


Bezoek de website van United Care.
1 Producten