Ricmar

Of het nu om een met de handen voortbewogen rolstoel gaat of om een elektrisch model, het is praktisch onmogelijk om zonder hulp een drempel over te gaan. Met een RICMAR® drempelplaat kan elk hoogteverschil worden overbrugd. Er zijn 3 standaardmodellen voor een hoogteverschil van 3 tot 16 cm. Op de volgende pagina’s kunt u zien welk model voor uw situatie geschikt is.

Met de scootmobiel is de mobiliteit enorm toegenomen. Het is echter niet altijd eenvoudig kleine of grote hoogteverschillen te overbruggen. Met de RICMAR® drempelplaat neemt u elke drempel snel en eenvoudig.

Een rollatorgebruiker heeft deze als steun en houvast bij het lopen. Omdat de rollator tijdens het lopen juist naar beneden wordt gedrukt, is het bijna onmogelijk om een opwaartse beweging te maken voor het nemen van een drempel. Een RICMAR® drempelplaat is een uitstekend hulpmiddel voor het overbruggen van zo’n hoogteverschil.

Maak je weleens gebruik van een handige steekwagen? Maar vol of leeg, een drempel nemen is niet eenvoudig. Ook hiervoor is een RICMAR® drempelplaat een uitstekend hulpmiddel voor het overbruggen van hoogteverschillen.

Bezoek de website van Ricmar.
0 Producten
Loading...
Geen producten gevonden...