Etac

Etac ontwikkelt een breed scala aan producten op het gebied van gezondheidszorg en biedt die wereldwijd aan. Wij leveren producten in de categorieën hygiëne, handbediende rolstoelen, elektrische rolstoelen, transfermiddelen, rollators en hulpmiddelen voor dagelijks gebruik. Producten die mensen ondersteunen bij de dagelijkse gang van zaken, ongeacht hun fysieke omstandigheden.

De Etac Groep

De Etac Groep bestaat uit verkoopmaatschappijen in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De productie-eenheden bevinden zich in Denemarken, Zweden en Noorwegen. De verkoop aan veel andere delen van de wereld verloopt via zorgvuldig gekozen distributiepartners

Sinds December maakt 2011 R82 deel uit van de Etac Groep.

Al meer dan veertig jaar zetten we nieuwe normen

Sinds 1973 ontwikkelen we producten waardoor mensen vrij en onafhankelijk hun leven kunnen leiden. En dat zijn niet alleen puur functionele producten, maar designproducten die je niet wegstopt als je ze niet nodig hebt. En dat is een bewezen winnend concept.

Al veertig jaar komen wij in onze sector met innovaties – altijd door ernaar te streven mensen ongehinderd te laten leven en dromen – ongeacht fysieke omstandigheden. En dat blijven we doen

Ambitieuze toekomst

We blijven in de toekomst investeren door financiële middelen vrij te maken voor onderzoek en ontwikkeling, en om nieuwe markten te ontsluiten. Ons streven is om op het gebied van ontwerp en functie in de markt van thuiszorgproducten voorop te blijven lopen.

Onze eigenaar

Nordstjernan is een niet-beursgenoteerd familiebedrijf dat zich ten doel stelt voor de aandeelhouders waarde te creëren. De strategie is gebaseerd op langdurig eigenaarschap en ontwikkeling van de exploitatieondernemingen.


Bezoek onze websie Etac.
11 Producten