Hulpmiddelen in de zorg - onze Draai Schuif Stoel

Hulpmiddelen in de zorg - onze Draai Schuif Stoel

Met behulp van deze stoel kunt u weer veilig en zelfstandig aan tafel gaan zitten en weer opstaan zonder veel inspanning. De stoel is geheel mechanisch en kan eenvoudig door de gebruiker zelf bediend worden. Deze eetkamer stoel is nieuw in Nederland en voorzien van het unieke Slide&Turn mechanisme.

Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Maar dat kan een probleem worden als u gehandicapt bent, ouder wordt of als uw gezondheid achteruit gaat.  

Zelfredzaamheid betekent dat u zelf de regie over uw eigen handelen en leven in handen hebt. Een kostbaar gegeven dat vaak pas wordt gemist als het er niet meer is. Soms kunnen kleine dingen voor grote problemen zorgen. U kunt bijvoorbeeld de trap niet meer op komen, of opstaan en gaan zitten is een hele uitdaging geworden. Het verlies van mobiliteit kan u dan voor echte problemen plaatsen. 

Uniek Slide&Turn mechanisme

Jammer genoeg is er nog geen oplossing voor alle problemen, maar enkele hulpmiddelen kunnen er toch voor zorgen dat uw zelfstandigheid bewaard blijft.

Voor het probleem van het niet, of alleen met veel moeite zelfstandig kunnen opstaan is een heel mooie en toch eenvoudige oplossing bedacht. Een aangepaste stoel die ervoor zorgt dat u weer veilig en zelfstandig van tafel kunt opstaan en gaan zitten. 

De Draai Schuif Stoel

Deze eetkamer stoel is nieuw in Nederland en voorzien van het unieke Slide&Turn mechanisme. De stoel is geheel mechanisch en kan eenvoudig door de gebruiker zelf bediend worden. Door een simpele handgreep schuift en draait de stoel, met minimale inspanning, u van en aan tafel zonder de hulp van derden. Opstaan en gaan zitten aan tafel is nog nooit zo eenvoudig geweest. De stoel hoeft daarbij niet verplaatst te worden. Een geweldig nieuw hulpmiddel die uw dagelijkse zelfstandigheid duidelijk vergroot. 

Vergroot uw zelfredzaamheid

Ook uw partner, verzorger of mantelzorger profiteert van het gebruik van deze stoel. Omdat u (weer) zelf, eenvoudig en veilig aan tafel kunt gaan zitten, zonder hun hulp, ontlast u hen ook.

In de foto's hieronder ziet u een Draai Schuif Stoel in de praktijk.   

draai schuif stoel in actie in de praktijk

Deze stoel is een hulpmiddel dat u helpt langer zelfstandig thuis te blijven functioneren en uw leven daarmee aangenamer maakt.   

Zelf uitproberen

Dat klinkt goed, maar u wilt het toch eerst zelf ervaren en gelijk hebt u. Daarom is er de mogelijkheid om deze Draai Schuif Stoel eerst zelf uit te proberen. 14 dagen lang plaatsen wij deze stoel bij u thuis. Wij brengen hem bij u langs en geven advies over het correcte gebruik. Daarna kunt u zelf ervaren of dit unieke hulpmiddel u helpt om langer zelfstandig te blijven. Niet tevreden? Geen probleem. Wij halen de stoel weer bij u op en klaar is Kees.  

Maar u kunt deze stoel natuurlijk ook direct online kopen in onze webshop. Bezoek de pagina over de Draai Schuif Stoel op deze website en bestel uw stoel.

Wilt u meer informatie over dit product, bel of mail ons dan. De stoel is op dit moment te koop in de standaard kleur zwart leer. Maar er zijn verschillende uitvoeringen en kleuren beschikbaar. Er is dus altijd een stoel die past binnen uw eigen interieur. 


 
 
 
 
 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.