Rollator online kopen

"Ook tijdens de coronacrisis willen wij u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Bent u opzoek naar een rollator en weet u niet welk type of model het beste bij u en uw situatie past? Bel ons dan!

Wij geven u dan telefonisch zo goed mogelijk advies en zoeken samen met u de rollator die het beste bij u past. 

De rollator wordt dan via een pakketdienst naar u toe gestuurd. Zo hoeft u niet de deur uit en blijft u veilig! "

Een rollator koopt u meestal aan als het lopen niet meer zo makkelijk gaat of als u moeite krijgt met langer staan. Extra steun tijdens het wandelen of boodschappen doen, of even gaan zitten als het niet meer gaat, is dan heel welkom.

Een rollator kan dan het verschil maken tussen thuis blijven zitten of er zelf weer op uit te gaan. Een rollator is er dus niet alleen voor uw veiligheid, maar helpt u ook zelfstandig te blijven functioneren.

 

De vraag is nu;  is een rollator ook iets voor mij’ ? Als u één van de volgende vragen met ja kunt beantwoorden, dan is de aanschaf van een rollator zeker te overwegen.  

  • Het lopen is minder vanzelfsprekend geworden. U bent bang om te vallen?
  • Zelfstandig lopen kost u steeds meer moeite?
  • Lang staan is een probleem geworden. U hebt behoefte vaker even te gaan zitten?
  • U komt minder buiten, boodschappen doen of op visite gaan is een probleem geworden?   

Herkend u zich in één of meerdere van deze vragen dan is de aanschaf zeker te overwegen.

Welke rollator is geschikt voor mij?

Binnenrollator.

binnenrollatorKunt u binnenshuis nog goed uit de voeten? U kunt snel even gaan zitten als dat nodig is of hebt voldoende steunpunten waar u zich kunt vasthouden tijdens het lopen, dan is een rollator voor alleen binnen waarschijnlijk niet de beste keuze. Deze rollators hebben namelijk geen zitje, maar wel een dienblad, zijn licht van gewicht, heel wendbaar en vaak met één hand te bedienen en door de kleine wielen ongeschikt voor oneven of hobbelige oppervlaktes.

Buitenrollator

buitenrollatorKunt u binnenshuis dus nog prima uit de voeten, maar hebt u moeite met langere afstanden of het ontbreken van de mogelijkheid om onderweg even te gaan zitten dan is de buitenrollator waarschijnlijk de beste keuze. Deze rollator is vaak wat robuuster, heeft vaak wat grotere wielen en een zitje (met of zonder ruggensteun). De nieuwere modellen zijn vaak (extra) licht van gewicht en opklapbaar, zodat deze makkelijk mee te nemen zijn in auto, bus, trein of vliegtuig.

Speciale rollator.

parkinson rollatorDaarnaast hebben wij ook een rollator speciaal ontwikkeld voor Parkinsonpatiënten. Deze helpt bij 'freezing' om toch weer zelfstandig in beweging te komen. U leest hier meer over in onze blog en op de webpagina over deze rollator.   

U hebt een rollator nodig? Bestel deze dan eenvoudig online bij Zorghulpmiddelenonline.  Wij hebben een ruim assortiment aan moderne en veilige rollators. In ons assortiment hebben we lichtgewicht rollators, standaard rollators, rollators met grote wielen of de speciale Parkinson rollator.

U vindt bij ons altijd de rollator die bij u past.

Of kom eens langs in onze Showroom. Hier kunt u diverse modellen rollators uitproberen, om te ontdekken welke rollator het beste bij u past. Probeert u verschillende rollators liever uit in uw eigen omgeving? Bel ons dan voor een afspraak - 0315-84 20 21